Σχετικά με τη Nelly De Vuyst

Η Nelly De Vuyst® είναι μια κορυφαία εταιρεία περιποίησης της επιδερμίδας με μακροχρόνια φήμη ως μια από τις πιο αποτελεσματικές, αντιγηραντικές και διορθωτικές σειρές στην αγορά, που είναι συμβατή με όλες τις ιατρικές αισθητικές πρακτικές.

Αφιερωμένα στην υγεία και την ομορφιά του δέρματος, τα προϊόντα Nelly De Vuyst® διατίθενται αποκλειστικά μέσω κέντρων αισθητικής (σπα) και ιατρικών κέντρων αισθητικής.

our story
Nelly De Vuyst

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Τα τελευταία 45 χρόνια, η Nelly De Vuyst® έχει γράψει ιστορία με επαγγελματίες πάνω στην περιποίηση του δέρματος. Αποδίδοντας αποτελέσματα στους πελάτες της με ασφαλή τρόπο, η Nelly De Vuyst® έχει μια μακρόχρονη φήμη στην Ευρώπη ως ένας από τους πιο διακεκριμένους κατασκευαστές ξεχωριστών προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα.

OUR CERTIFICATIONS

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Στη Nelly De Vuyst®, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε υψηλότατης ποιότητας, φυσικά, οργανικά και αποτελεσματικά προϊόντα, που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Σχεδιασμένα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, τα προϊόντα προσώπου και σώματος παρασκευάζονται στο πιστοποιημένο με GMP εργαστήριό μας  στον Καναδά.

COSMOS ORGANIC

COSMOS ORGANIC

Ιδρυμένο από πέντε ευρωπαϊκούς οργανισμούς, το COSMOS® είναι το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης που διατίθεται στη βιομηχανία καλλυντικών και αναγνωρίζεται σε περισσότερες από 150 χώρες. Αυτή η πιστοποίηση εγγυάται ότι τα προϊόντα μας είναι πραγματικά βιολογικά.

gmp certified

GMP

Η πιστοποίηση GMP έχει δημιουργηθεί για να διασφαλίσει την εκτέλεση ενός συνόλου πρακτικών διασφάλισης ποιότητας και με αυτό τον τρόπο εγγυάται την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας.

cruelty free

CRUELTY FREE

Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα ως ''cruelty-free'' και γι 'αυτό θα δείτε το εμβληματικό λογότυπο ''Leaping Bunny'' . Αυτό το λογότυπο εγγυάται ότι δεν διεξάγουμε δοκιμές σε ζώα.

fair trade

FAIR TRADE


Αυτή η πιστοποίηση διασφαλίζει ότι πληρούμε τα κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά πρότυπα του Δίκαιου Εμπορίου, τα οποία βοηθούν στην υποστήριξη των αγροτών και των εργαζομένων καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος.

0 %
ικανοποίηση των πελατών
0 +
Προϊόντα Που Έχουν Πωληθεί
0 %
Έχουν Ξανά Αγοράσει
our vision
Our Vision

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Οι Manon Pilon και Amir Hussein φέρνουν επανάσταση στον τομέα της περιποίησης του δέρματος και της γυναικείας ευεξίας με τη νέα γενιά προϊόντων Nelly De Vuyst®. Συνδυάζοντας τις τελευταίες τεχνολογίες και τις διαδικασίες κατασκευής καθώς και τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα, επιδιώκουν συνεχώς να αναπτύσσουν καινοτομίες που προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

OUR LABORATORY

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

Σήμερα, τα προϊόντα Nelly De Vuyst® κατασκευάζονται στον Καναδά και εξακολουθούν να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα και αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το εργαστήριο Nelly De Vuyst® είναι πιστοποιημένο με GMP (Ορθές Πρακτικές Παρασκευής) και δεν πραγματοποιεί δοκιμές σε ζώα. Μάθετε περισσότερα για τις πιστοποιήσεις μας.

laboratory 963x800 1