Exfoliating Gel Sensitive Skin

86

Το Nelly De Vuyst® Exfoliating Gel για Ευαίσθητο Δέρμα είναι ιδανικό για απαλή απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το ευαίσθητο δέρμα, χωρίς να προκαλεί αίσθηση τραβήγματος, ερεθισμού ή δυσφορίας. Περιέχει αποσυμφορητικά συστατικά και συστατικά που προστατεύουν από την ατμοσφαιρική ρύπανση,  καθιστώντας έτσι δυνατή την απαλή απομάκρυνση των τοξινών και των ρύπων που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος. Η βελούδινη υφή του απλώνεται ομοιόμορφα στο δέρμα και δεν απαιτεί χρόνο αναμονής. Μαλακό και καλύτερα οξυγονωμένο, το δέρμα φαίνεται άμεσα πιο φρέσκο και πιο φωτεινό.

Κωδικός προϊόντος: 12521 Κατηγορία: Ετικέτες: , , , ,

Το Nelly De Vuyst® Exfoliating Gel Sensitive Skin είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου ή υπερ-ευαίσθητου δέρματος.

Εφαρμόστε μια στρώση Exfoliant Gel Sensitive Skin πάνω στο πρόσωπο, το λαιμό, τα βλέφαρα και τα χείλη. Κάντε μασάζ στο δέρμα με τις άκρες των δακτύλων για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό, στεγνώστε απαλά και ψεκάστε με το κατάλληλο Nelly Du Vuyst Toner. Συνεχίστε με τα προϊόντα περιποίησης Nelly De Vuyst για τον τύπο του δέρματός σας.

  • Birch Extract
  • Horse Chestnut Extracts
  • Cornflower Water
  • Hawthorn Extract
  • Bisabolol

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Exfoliating Gel Sensitive Skin”