Micellar Foam BioTense

62

Το Micellar Foam BioTense είναι η τέλεια εναλλακτική λύση για το δίδυμο «γαλάκτωμα καθαρισμού + Toner». Ιδανικό για άτομα με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, που αναζητούν αποτελεσματικότητα και απλότητα στη ρουτίνα της φροντίδας του δέρματος τους. Αποτελούμενο από μικκύλια, αυτή η διπλή λύση καθαρίζει αποτελεσματικά και αφαιρεί εύκολα το υπερβολικό σμήγμα, το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα σέβεται το φυσιολογικό pH του δέρματος.

Κωδικός προϊόντος: 19201 Κατηγορία: Ετικέτες: , , , , , ,

Το Nelly De Vuyst® Micellar Foam BioTense είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αφαίρεση μακιγιάζ και είναι απαλό όταν χρησιμοποιείται σε ψεύτικες βλεφαρίδες (eyelash extension).

Χρησιμοποιήστε καθημερινά, πρωί ή βράδυ, μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ. Απλώστε ομοιόμορφα το BioTense Micellar Foam στο πρόσωπο. Κάντε κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια αφαιρέστε το Micellar Foam με γάζα. Για την αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών, βάλτε μια μικρή ποσότητα αφρού Micellar σε ένα βαμβάκι, εφαρμόστε σε κλειστά βλέφαρα για λίγα δευτερόλεπτα και αφαιρέστε το μακιγιάζ. Ιδανικά ξεπλύνετε πριν από την εφαρμογή του BioTense pH Toner. Ακολουθήστε με τα προϊόντα περιποίησης Nelly De Vuyst BioTense για τον τύπο του δέρματός σας.

  • Decyl Glucoside
  • Biopolyssacharides
  • Hyaluronic Acid
  • Antioxidants
  • Coconut Oil

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Micellar Foam BioTense”