SPF 30 Mineral Sunscreen

59

Η πρώτη ημιδιαφανής αντηλιακή αντιγηραντική προστασία από τον ήλιο, που παρέχει ευρεία προστασία UVA / UVB, για την πρόληψη των ηλιακών εγκαυμάτων και προσφέρει καθημερινή προστασία από αστική και ψηφιακή ρύπανση. Απίστευτα ελαφρύ, η εξαιρετικά καινοτόμος υφή του λιώνει στο δέρμα με απλό μασάζ για να περιβάλλει το δέρμα με ενυδάτωση και προστασία, χωρίς να αφήνει λιπαρό υπόλειμμα ή λευκό φινίρισμα.

Κωδικός προϊόντος: 19611 Κατηγορία: Ετικέτες: , , , , , , ,

Το Nelly De Vuyst® SPF 30 Mineral είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Για παιδιά κάτω των 6 μηνών, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας.

Περνώντας χρόνο στον ήλιο αυξάνεται ο κίνδυνος καρκίνου του δέρματος και πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Για τη μείωση αυτού του κινδύνου, το αντηλιακό πρέπει να εφαρμόζεται τακτικά με SPF ευρέος φάσματος τουλάχιστον 15, λαμβάνοντας ταυτόχρονα  και άλλα προστατευτικά μέτρα για τον ήλιο, όπως:

Περιορισμός του χρόνου που περνάμε στον ήλιο, ειδικά μεταξύ των ωρών 10 π.μ. και 3 μ.μ.

Απλώστε ξανα το αντηλιακό τουλάχιστον κάθε 2 ώρες ή μετά από κάθε βουτιά, σε περίπτωση υπερβολικής εφίδρωσης, μετά από χρήση πετσέτας ή μετά το ντους/μπάνιο.

Απλώστε μια κουκκίδα κρέμας κάθε 2 ίντσες στο δέρμα γενναιόδωρα και ομοιόμορφα 15 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο. Εφαρμόστε ξανά τουλάχιστον κάθε 3 ώρες ή μετά το μπάνιο, εάν ιδρώνετε υπερβολικά ή αφού χρησιμοποιήσετε πετσέτα μετά από το ντους ή μπάνιο. Καθαρίστε σχολαστικά το δέρμα το βράδυ με το κατάλληλο καθαριστικό αφρού Nelly De Vuyst®.

  • Titanium Dioxide 2% (Non-Nano)
  • Zinc Oxide 18.4% (Non-Nano)
  • Rooibos Extract
  • Acmella Oleracea Extract
  • Bentonite Clay

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “SPF 30 Mineral Sunscreen”